Разтревожен пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да сподели, че

...
</TD
>Разтревожен пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да сподели, че
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Заради разлято агресивно вещество с жена ми останахме без обувки

Разтревожен пловдивчанин се свърза с редакцията на  Plovdiv24.bg,  с цел да показа, че в региона към пощата в " Кършияка " и цветарския магазин, пред църквата " Свети Иван Рилски ", е разлято вещество на пътя, което той дефинира като " нападателно ".

" Толкова е съсредоточено, че събота вечерта (25 март) ми разяде обувките. Там минават доста хора, животни и коли. Аз и жена ми останахме без обувки, или по-скоро, откакто минахме през региона, останахме без подметки ", посочи мъжът.

Нашият четец ни изпрати и фотография, на която се виждат следствията от разходката. Той е подал и сигнал в полиция, защото не е съумял да се свърже с пожарната, само че няма информация от инспекцията на контролните органи.

" Това е разбойничество, дали е киселина, или някакви торове, там има цветарски магазин, не знам, никой не упреквам, давам единствено информация ", обърна внимание потърпевшият.

След наше гледище от полицията и пожарната ревизираха за сигнала на жителя, само че не потвърдиха информацията, както и за направени инспекции по случая.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР